Hver gang. Ellers finder vi sammen en løsning.

Vi står 100 % inde for alt, hvad vi sælger. Så hvis du ikke er tilfreds med en bestilling – uanset hvad årsagen måtte være – så er vi heller ikke tilfredse. Og så finder vi sammen en løsning, som du er tilfreds med – fra genoptryk af bestilling til fuld refundering. Vi dækker endda leveringen. Ganske enkelt.

Vores kundeservicemedarbejdere er specialister i at finde løsninger. Så hvis du ikke er fuldt ud tilfreds, kan vi hjælpe således:

  • Kontakt os, og fortæl præcis, hvad problemet er.
  • Så finder vi sammen en løsning, som du er tilfreds med – det kunne f.eks. være at lave et nyt tryk af din bestilling eller et tilgodebeløb, så du kan foretage en ny bestilling.

Fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Hvis du nogensinde har et problem med en bestilling fra Vistaprint, så er det vores mål at løse det på den bedst mulige måde for dig. Så hvis et genoptryk eller et tilgodebeløb ikke er løsningen for dig, så får du hele betalingen refunderet.

70 14 27 18
Brug for hjælp? Ring til os! Vi sidder klar ved telefonen.
Telefontider: Hverdage: Kl. 08.00-19:00
Send os en e-mail
Brug formularen herunder til at sende os spørgsmål eller kommentarer. Vi sidder klar til at hjælpe alle hverdage, og vi svarer inden for 24 timer.
* Feltet skal udfyldes
Emne *
Fornavn *
Efternavn *
E-mailadresse *
Firma
Kommentar *